Brezplačna poštnina za nakupe nad 80€.

Spominska škatla z rojstnimi podatki

19.90 

Personalizirana škatla za shranjevanje otrokovih spominov.

Vanjo lahko shranite številne dragocene spomine, fotografije in druge predmete. Škatla je dovolj velika, da lahko vanjo shranite tudi vse naše spominske knjige in albume. Ima magnetno zapiranje in dekorativno pentljo, zato je primerna tudi kot darilna škatla.

Takšna škatla je lahko popolno darilo z osebno noto ob rojstvu otroka ali rojstnem dnevu!

 

Motive, njihove pisave in postavitev dizajna, si lahko ogledate med fotografijami.
Vnesete lahko ime, priimek, rojstni datum, kraj rojstva in druge rojstne podatke. Pred oddajo naročila podrobno poglejte pravilnost vnešenih podatkov, da ne bi prišlo do pomote.
Product total
Options total
Grand total
Šifra: 030 Kategorija:

Opis

Personalizirana spominska škatla je odlična rešitev za shranjevanje dragocenih spominov. Vanjo lahko shranite prva otrokova oblačila, zapestnico iz porodnišnice, dudo, prve copatke, laske, zobke, številne fotografije, prve risbice in še marsikaj. Čez leta, ko otrok odraste mu lahko škatlo podarite in na ta način skupaj obudite čudovite spomine na njegovo otroštvo.

Škatla je dovolj velika, da lahko vanjo shranite tudi vse naše spominske knjige in albume. Ima magnetno zapiranje in dekorativno pentljo, zato je primerna tudi kot darilna škatla.

Specifikacije

Barva 

Bela

Dimenzije 

33.5cm*26cm*9cm

MaterialTrdi karton 250g, premazni papir, biološko razgradljivo
PosebnostiMagnetno zapiranje in pentlja
PersonalizacijaZlatotisk v srebrni ali zlati barvi

Pomembno

Pošiljka bo odposlana v roku 2-3 dneh od prejema plačila, preko kuriske službe DPD. Pridržujemo si pravico, da personaliziranih izdelkov ni mogoče vrniti ali zamenjati, razen v primeru stvarne napake.

Morda vam bo prav tako všeč…

Nalaganje…
  • V košarici ni izdelkov.

Prejmi 5% popust

Prijavi se na naše e-novice in prejmi 5% popusta za svoj prvi nakup.