Brezplačna poštnina za nakupe nad 80€.

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine www.thememobook.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. S spletno trgovino trgovino upravlja podjetje KOKICA d.o.o., z davčno številko SI28470214 in matično številko 7236255000 (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB) in so v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.

Za vse informacije o izdelkih, dostavi, vračilu blaga ali za pomoč pri spletnem nakupovanju smo vam na voljo po e-pošti ali po telefonu, na katerega smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro dopoldan.

E-pošta: info@thememobook.si
Mobilni telefon: +386 41 525 121

Cene

Cene v spletni trgovini so navedene v evrih (EUR) in vsebujejo DDV. Cene se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila in veljajo v trenutku oddaje naročila. Posamezne akcijske ponudbe so časovno omejene. Popusti se ne seštevajo.

Vnos in varovanje osebnih podatkov

Pregled spletne trgovine www.thememobook.si je možen brez registracije, prav tako je brez registracije možno opraviti nakup v spletni trgovini.

Uporabnik lahko naročila odda kot:

  • gost, kar pomeni, da vnese podatke naročnika za potrebe dostave in se ti podatki hranijo izključno za potrebe izvršitve naročila;
  • registrirani uporabnik, kar pomeni, da vnese podatke naročnika, ki se hranijo tako za potrebe izvršitve naročila, kot tudi za obveščanje uporabnika po e-pošti o ponudbi, novostih, akcijah drugih stvareh povezanih s spletno trgovino www.thememobook.si

Ponudnik se zaveže k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnikov. Pridobljene osebne podatke, ki jih posredujete preko kontaktnega obrazca, bomo za nedoločen čas hranili, prav tako bomo hranili pogodbo, ki jo skleneta ponudnik in uporabnik. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim ali tretjim osebam.

Naročila

Naročilo lahko oddate v spletni trgovini ali preko elektronske pošte na info@thememobook.si, kjer navedete vse potrebne podatke za izvršitev naročila.

Kupoprodajna pogodba je med ponudnikom in kupcem sklenjena, ko kupec na elektronski naslov prejme obvestilo o naročilu ter predračun ali račun. V primeru, da spletni trgovec ne more dobaviti naročenega izdelka v roku 14 dni po obvestilu o podaljšanem roku, lahko naročilo kupca zavrne z razlogom, da izdelek ni dobavljiv. Z dnem zavrnitve naročila kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem preneha veljati. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala ob morebitnih daljših dobavnih rokih ali zaradi ne dobave naročenega blaga.

Plačilo

V spletni trgovini www.thememobook.si vam omogočamo tri načine plačil:

  • Plačilo po predračunu z nakazilom na TRR podjetja
  • Preko plačilnega sistema PayPal
  • Preko plačilnega sistema Stripe

V primeru plačila po predračunu, vam paket odpošljemo, ko je plačilo kupca poravnano in vidno na zgoraj navedenem transakcijskem računu podjetja. Ker je to običajno šele naslednji delovni dan, vam v primeru, da želite naročen izdelek prejeti čim hitreje, omogočamo možnost, da nam potrdilo o plačilu posredujete na elektronski naslov info@thememobook.si.

Ponudnik izda kupcu račun, ko je poravnano plačilo, v elektronski obliki na naveden elektronski naslov ali v fizični obliki skupaj z naročenimi izdelki. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov ob oddaji naročila.

Dostava

Naročila, ki jih prejmemo do 12. ure so običajno odpremljena še isti delovni dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni – velja za primere, ko je poravnano plačilo in je izdelek na zalogi. V primeru, da izdelka ob naročilu ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in obvestili o predvidenem datumu odpreme. V kolikor se ponujenim dobavnim rokom kupec ne strinja, mu omogočamo preklic naročila, ob morebitnem vplačilu kupnine, pa mu bo le to v najkrajšem možnem času vrnil na posredovani TRR.

Za naročila, ki vsebujejo personalizacijo izdelka je dobavni rok 3-5 delovnih dni.

Naročila so odposlana z dostavno službo GLS.

Pravica do odstopa od pogodbe

Kupec ima pravico, da v roku 7 dneh od prevzema paketa ponudniku sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da navede razlog za svojo odločitev – ne velja v primeru personaliziranih izdelkov. Izdelkov, ki so personalizirani ali narejeni po željah kupca ni mogoče vrniti, niti zamenjati. Rok odstopa od pogodbe začne šteti na dan prevzema paketa, odločitev o odstop od pogodbe pa mora kupec sporočiti pisno na elektronski naslov info@thememobook.si.

Po prejemu paketa kupcu skladno z zakonom ponudnik vrne znesek opravljenega plačila. Vračilo plačila lahko kupec pričakuje najkasneje v roku 14 dneh, ko ponudnik prejme vrnjen paket. Paket mora kupec ponudniku vrniti v roku 7 dni po odstopu od pogodbe na naslov: The Memo Book, KOKICA d.o.o., Tržaška cesta 31, 2000 Maribor.

Kupec mora ponudniku izdelke vrniti nepoškodovane in v nespremenjeni količini, razen če je so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe). Paketov z odkupnino ne sprejemamo.

V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med samo dostavo, je potrebno izvršiti reklamacijo pri dostavni službi in nas o reklamaciji obvestiti na info@thememobook.si.

Splošni pogoji poslovanja veljajo od dne 25.3.2021.

Nalaganje…
  • V košarici ni izdelkov.