Brezplačna poštnina za nakupe nad 80€.

Spominska škatla – moji sveti zakramenti

19.90 

Personalizirana škatla za shranjevanje svetih zakramentov.

V škatlo lahko shranite številne dragocene spomine na dan, ko je vaš otrok prejel zakrament svetega krsta, obhajila ali birme, kot so otrokovo krstno oblačilo, fotografije, voščilnice, copatke.  Škatla je dovolj velika, da lahko vanjo shranite tudi vse naše spominske knjige in albume. Ima magnetno zapiranje in dekorativno pentljo, zato je primerna tudi kot darilna škatla.

Takšna škatla je lahko unikatno in prav posebno darilo!

 

Po želji lahko vnesete tudi priimek, datum ali lokacijo. Podrobno preglejte pravilnost zapisanih podatkov, da ne bi prišlo do pomote.
Po želji lahko na notranjo stran pokrova dodate vaše osebno posvetilo, kakšen lep verz ali skrito sporočilo.
Product total
Options total
Grand total
Šifra: 031 Kategorija:

Opis

Personalizirana škatla, v katero lahko shranite številne dragocene spomine na dan, ko je vaš otrok prejel zakrament svetega krsta, obhajila in birme. Vanjo lahko shranite številne dragocene spomine, fotografije, komplet krstnih oblačil ali druge vam pomembne predmete. Škatla je dovolj velika, da lahko vanjo shranite tudi vse naše spominske knjige in albume. Ima magnetno zapiranje in dekorativno pentljo, zato je primerna tudi kot darilna škatla.

Specifikacije

Barva 

Bela

Dimenzije 

33.5cm*26cm*9cm

MaterialTrdi karton 250g, premazni papir, biološko razgradljivo
PosebnostiMagnetno zapiranje in pentlja
PersonalizacijaZlatotisk v srebrni ali zlati barvi

Pomembno

Pošiljka bo odposlana v roku 2-3 dneh od prejema plačila, preko kuriske službe DPD. Pridržujemo si pravico, da personaliziranih izdelkov ni mogoče vrniti ali zamenjati, razen v primeru stvarne napake.

Nalaganje…
  • V košarici ni izdelkov.

Prejmi 5% popust

Prijavi se na naše e-novice in prejmi 5% popusta za svoj prvi nakup.