Brezplačna dostava za nakupe nad 80 €!

Naša zgodba

Dobrodošel/a na naši spletni strani!

‘Mojih 18 let’ je otroška spominska knjigica, ki sem jo zasnovala, ko sem sama postala mamica.

Vse nepozabne trenutke, naše prve družinske spomine, pomembne mejnike ter rojstnodnevna praznovanja sem želela shraniti na enem mestu z enim prav posebnim namenom – da bom lahko vse te neprecenljive spomine nekoč na 18. rojstni dan podarila svojemu otroku. In tako se je porodila ideja o knjigici, ki je hkrati nosečniški dnevnik, dojenčkov dnevnik in otroški album v enem.

O knjigi

‘Mojih 18 let’ je otroška spominska knjigica, ki je zasnovana z namenom, da na 18. rojstni dan postane vaše najlepše darilo, ki ga boste podarili svojemu otroku. Na enem mestu združuje njegovo zgodbo že iz časa nosečnosti, prvega leta, raznih doživetij, pomembnih dosežkov ter vseh 18. rojstnodnevnih praznovanj.

Razdeljena je na 9 poglavij, skozi katere beležimo otrokovo zgodbo vse od njegovega časa v trebuščku do dopolnjenega 18. rojstnega dne in obsega kar 192 strani.

Zasnovana je na način, da jo v prvih treh letih napolnimo s čim več spomini in mejniki naših malčkov, kasneje pa odraščanje obeležujemo ob rojstnih dnevih in drugih pomembnejših dogodkih. Poglavja v knjigi si sledijo tako:

1. ZGODBA MOJIH STARŠEV
2. MOJE ROJSTVO
3. MOJA DRUŽINA
4. PRVIH 12 MESECEV MOJEGA ŽIVLJENJA (0-1 leto)
5. MOJI ROJSTNI DNEVI (1-18 let)
6. VSE JE ENKRAT PRVIČ
7. MOJI IZLETI IN POTOVANJA
8. O MENI
9. PISMA ZATE

Knjiga ima trde platnice v dveh barvnih kombinacijah – bež/zlati in sivo/srebrni. Odlikuje jo ročno šivana vezava, ki zagotavlja, da jo bodo lahko listale še naslednje generacije vaše družine. Je nadstandardne dimenzije 32×23, kar pomeni, da lahko vanjo brez obrezovanja shranite velike fotografije formata 10x15cm. Shranite lahko več kot 150 fotografij in številne zapise.

Z malo kreativnosti lahko vsebino dodatno popestrite tako, da na prazne strani prilepite kartonček iz porodnišnice, prve otrokove risbice, vstavite pisma babic in dedkov, razna posvetila ali rojstnodnevne čestitke drugih pomembnih oseb v otrokovem življenju. Z malce iznajdljivosti lahko vsebino, ki vam morda ne ugaja prelepite z dodatnimi fotografijami in svojemu otroku ustvarite unikatno zakladnico njegovih spominov na otroštvo.

Personalizacija

Možnost personalizacije platnice z otrokovim imenom (in priimkom).

100% slovenski izdelek

Knjiga je zasnovana, oblikovana in natisnjena v Sloveniji

Koncept 3v1

Vsebina je zasnovana tako, da je knjigica hkrati nosečniški dnevnik, dojenčkov in otroški album v enem

Kvaliteta

Trde platnice in ročno šivana vezava zagotavljata, da bodo knjigico lahko listale še naslednje generacije vaše družine

Fotografije

Omogoča shrambo več kot 150 fotografij velikega formata 10x15cm (brez obrezovanja)

Velike dimenzije

32x23cm gre za enega izmed večjih albumov na tržišču, v katerega boste fotografije prilepili brez obrezovanja, hkrati pa vam bo ostalo dovolj prostora za vaše zapise

Vsebina

Na 192 straneh boste lahko zabeležili otrokovo zgodbo od časa nosečnosti, vse pomembne mejnike in kar 18. otrokovih rojstnih dni na enem mestu

Popolno darilo

Za nosečko na "baby shower" zabavi, za novopečeno mamico in očka, ob Sv. Krstu ali otrokovem 1. rojstnem dnevu

Nalaganje…
  • V košarici ni izdelkov.