Brezplačna poštnina za nakupe nad 80€.

Album za BABY SHOWER

19.90 

Personaliziran album oz. spominska knjiga za baby shower.

Album vsebuje 30 praznih listov oz. 60 strani, na katerih lahko udeleženke baby shower zabave bodoči mamici zapišete svoje želje in prilepite vaše skupne fotografije!

Zraven albuma lahko izberete tudi kartončke z zabavnimi igrami, s katerimi boste bodoči mamici pričarale nepozabno zabavo pred prihodom dojenčka!

 

 

Vnesete lahko ime bodoče mamice (ali dojenčka), datum zabave ter po želji tudi lokacijo. Podrobno preglejte pravilnost zapisanih podatkov, da ne bi prišlo do pomote!
Primer: vaše osebno posvetilo bodoči mamici, kakšen lep citat o materinstvu ali prijateljstvu, imena vseh prijateljic oz. besedilo po vaši želji.
Če želite kartončke vpišite "DA", sicer pustite prazno.
Product total
Options total
Grand total
Šifra: 08 Kategorija:

Opis

Album vsebuje 30 praznih listov oz. 60 strani, na katerih lahko udeleženke baby shower zabave bodoči mamici zapišete svoje želje in prilepite vaše skupne fotografije.

Zraven albuma lahko naročite tudi 5 zabavnih iger, s katerimi boste bodoči mamici pričarale nepozabno zabavo pred prihodom dojenčka:

1. UGIBANJA O DOJENČKU – natisnjena na papir nalepko, da jih lahko izpolnjene kar takoj zalepite v album
2. OTROŠKA ABECEDA
3. UGANI PRAVLJICO
4. DOJENČKI PO SVETU
5. OTROŠKA PREMETANKA

*V setu je kartončkov za 10 udeleženk. Če jih potrebujete več/manj vas prosimo, da to pripišete v opombe ob naročilu.

Specifikacije

Barva platnicBela z bisernim efektom
Dimenzije 

A4 ležeče 29,7cm x 21cm

Število strani

60 strani oz. 30 listov, 120g papir

PersonalizacijaZlatotisk v srebrni ali zlati barvi
Trda vezavaIzdelano v Sloveniji

Nasveti

Za pisanje uporabite kemični svinčnik, ki se ne maže in ne pušča sledi. Predlagamo, da pisalo testno preizkusite na predelu, ki ga kasneje prelepite s fotografijo. Za lepljenje fotografij priporočamo lepilni trak/miško ali dvostranske nalepke za fotografije. Ne priporočamo uporabe tekočega lepila. Album shranjujte vstran od direktne svetlobe in vlage ter v ležečem položaju.

Pomembno

Pošiljka bo odposlana v roku 2-3 dneh od prejema plačila, preko kuriske službe DPD. Pridržujemo si pravico, da personaliziranih izdelkov ni mogoče vrniti ali zamenjati, razen v primeru stvarne napake.

Nalaganje…
  • V košarici ni izdelkov.

Prejmi 5% popust

Prijavi se na naše e-novice in prejmi 5% popusta za svoj prvi nakup.