Brezplačna poštnina za nakupe nad 80€.

Božični album

34.90 

Personaliziran album za shranjevanje najlepših spominov na božični čas.

Na voljo je v dveh prazničnih barvah – rdeči in zeleni. Namenjen je predvsem shranjevanju fotografij, vanj pa lahko tudi zapišete spomine, opišete vašo božično tradicijo, shranite kakšen recept ali kratko zgodbo. Vsebuje 88 strani in je oblikovan tako, da zadošča za vsaj 20 let prazničnih spominov, lahko tudi več ali manj, odvisno koliko strani boste namenili določenemu letu.

Izberite barvo in personalizirajte platnico z imenom ali družinskim priimkom. Takšen personaliziran album je lahko popolno božično darilo za vsakogar!

 

Album lahko personalizirate z imeni oseb, družinskim priimkom ali besedilom po želji. V okvirček zgoraj vnesite celoten tekst, ki ga želite. Primeri: "DRUŽINE POŽGAN", "KATJA & LEON", "SOFIJA" ...
Product total
Options total
Grand total
Šifra: 07 Kategorija:

Vsebina

Vsebina albuma je namenjena predvsem shranjevanju dragocenih fotografij in krajših zapisov. Oblikovana je minimalistično in enostavno, z namenom, da mu s svojimi fotografijami in zapisi dodate osebno noto.

Vsebuje 88 strani, kar zadošča za vsaj 20 let prazničnih spominov, lahko pa tudi več – odvisno koliko strani boste namenili določenemu letu. 

Album ima kvalitetno trdo vezavo, saj je namenjen dolgotrajni uporabi in ga bodo lahko listale tudi naslednje generacije vaše družine.

Specifikacije

Barva platnic

Rdeča ali zelena

Dimenzije 

A4 ležeče 29,7cm*21cm

Število strani

88 strani oz. 44 listov,120g papir

PersonalizacijaZlatotisk v srebrni ali zlati barvi
Trda vezavaIzdelano v Sloveniji

Nasveti

Za pisanje uporabite kemični svinčnik, ki se ne maže in ne pušča sledi. Predlagamo, da pisalo testno preizkusite na predelu, ki ga kasneje prelepite s fotografijo. Za lepljenje fotografij priporočamo lepilni trak/miško ali dvostranske nalepke za fotografije. Ne priporočamo uporabe tekočega lepila. Album shranjujte vstran od direktne svetlobe in vlage ter v ležečem položaju.

Pomembno

Pošiljka bo odposlana v roku 2-3 dneh od prejema plačila, preko kuriske službe DPD. Pridržujemo si pravico, da personaliziranih izdelkov ni mogoče vrniti ali zamenjati, razen v primeru stvarne napake.

Nalaganje…
  • V košarici ni izdelkov.

Prejmi 5% popust

Prijavi se na naše e-novice in prejmi 5% popusta za svoj prvi nakup.