Brezplačna poštnina za nakupe nad 80€.

Poročni album – knjiga gostov

19.90 

Personalizirana poročna knjiga gostov.

Knjiga vsebuje 60 praznih strani, na katerih lahko svatje zapišejo svoje vtise in iskrene želje mladoporočencema ter zraven prilepijo skupne fotografije. Tako bodo ustvarili neprecenljiv spomin na vajin najlepši dan.

Vsaka knjiga je oblikovana po meri in je unikat, po želji pa lahko personalizirate tudi zadnjo platnico in jo s tem naredite še bolj čarobno!

 

Tukaj zapišite vaše želje, na podlagi katerih vam bomo po mailu poslali predogled vašega albuma.
Npr.: Kakšna lepa misel o ljubezni, partnerstvu, citat iz pesmi prvega plesa...
Vnesite podatke oz. vaše želje za personalizacijo spominske škatle.
Product total
Options total
Grand total
Šifra: 010 Kategorija:

Specifikacije

Barva platnic Bela
Dimenzije A4 ležeče 29,7cm x 21cm
Število strani 60 strani oz. 30 listov,120g papir
Personalizacija Zlatotisk v srebrni ali zlati barvi
Trda vezava Izdelano v Sloveniji

Personalizacija

Platnice lahko personaliziramo popolnoma po vaših željah in se prilagodimo vašemu stilu. V okence ob naročilu čim bolj natančno zapišite vaše želje, na podlagi katerih bomo pripravili predogled platnice in vam jo poslali na mail v potrditev. Lahko nam pošljete poročno vabilo in bomo album oblikovali v enakem stilu. Album bo personaliziran šele, ko potrdite dizajn.

Nasveti za izpolnjevanje

Za pisanje uporabite kemični svinčnik, ki se ne maže in ne pušča sledi. Predlagamo, da pisalo testno preizkusite na predelu, ki ga kasneje prelepite s fotografijo. Za lepljenje fotografij priporočamo lepilni trak/miško ali dvostranske nalepke za fotografije. Ne priporočamo uporabe tekočega lepila. Album shranjujte vstran od direktne svetlobe in vlage ter v ležečem položaju.

Dostava

Personalizacija po meri vzame nekoliko več časa, zato poskrbite, da boste svoje naročilo oddali pravočasno. Pošiljka bo odposlana v roku 5-7 dni od prejema plačila oz. potrditve dizajna, preko kuriske službe DPD. Pridržujemo si pravico, da personaliziranih izdelkov ni mogoče vrniti ali zamenjati, razen v primeru stvarne napake.

Nalaganje…
  • V košarici ni izdelkov.

Prejmi 5% popust

Prijavi se na naše e-novice in prejmi 5% popusta za svoj prvi nakup.